014 58 23 16 info@autex.be        

Uitlaat vervangen of een nieuwe uitlaat plaatsen?

Nieuwe uitlaat plaatsen aan de beste prijs

Bij Autex gaan we er prat op dat we uw uitlaat vervangen aan een verrassend interessante prijs. Omdat we een grote voorraad nieuwe uitlaten ter beschikking hebben en bijna dagelijks uitlaten vervangen, kunnen we straffe prijzen blijven aanbieden die keer op keer weten te verrassen.


Uitlaat vervangen voor diverse merken

Bij Autex plaatsen we een nieuwe uitlaat van betrouwbare Europese merken. Daardoor kunnen we voor elk type wagen een nieuwe uitlaat aanbieden en competitieve prijzen aanhouden. Toch zijn vooral onze Bosal uitlaten erg in trek en dat is zeker niet verwonderlijk. Bosal staat immers garant voor maximale productkwaliteit aan zachte prijzen.

Snel een nieuwe uitlaat uit voorraad

We hebben een bijzonder grote voorraad met een divers aanbod aan uitlaten, complete uitlaatsystemen, katalysatoren, spruitstukken en montage onderdelen in huis. Daardoor kunnen we vlot de juiste stukken verzamelen en opvallend snel uw uitlaat vervangen.

Alleen de uitlaat vervangen of ook andere onderdelen nodig?

Niet alleen de uitlaten zelf, maar ook volgende uitlaatonderdelen kan u bij Autex laten vervangen:
  • voordempers | middendempers | einddempers
  • voorpijp | middenpijp | eindpijp
  • volledige uitlaatsystemen


Autex uitlaatAutex uitlaat Autex uitlaat


Graag een offerte of meteen een afspraak inplannen?

Stuur ons gerust een mailtje en vermeld voor welk type wagen u een nieuwe uitlaat nodig heeft om gratis een vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen. Of kom even langs in onze auto garage in Geel om meteen plekke de uitlaat te vervangen.

 
waarom autex

Precies wat u zoekt

Spring gerust eens binnen in onze autogarage in Geel om persoonlijk kennis te maken of om een offerte voor uw auto onderhoud of herstelling.
Vraag een offerte