014 58 23 16 info@autex.be        

Fietsdrager kopen? Kies voor kwaliteit van GDW en ORIS.

GDW fietsendragers kopen

Wil je een fietsdrager kopen? Kies dan voor GDW Fietsendragers: 

 • geschikt voor e-bikes en speed-pedelecs
 • elke uitvoering kan worden opgevouwen tot een handig formaat
 • passend op elk model trekhaak
 • hoge kwaliteit en zeer stabiel.

GDW Fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen tot maximaal 3 fietsen. Overtuigend door functionaliteit en een serie van uitgekiende details zoals bijvoorbeeld de afsluitbare spanband frameklemmen en de afsluitbare snelkoppeling. Door het maximale draagvermogen van 60 kg* zijn de GDW fietsendragers geschikt voor het vervoeren van maximaal twee e-bikes.

Dankzij het "quick-lock" systeem kan de fietsdrager in enkele seconden op de trekhaak worden gemonteerd. De stabiele, afsluitbare frame klemmen houden de fiets(en) veilig afgesloten en gefixceerd. De optionele oprijgoot vereenvoudigt het plaatsen van de fietsen op de drager. De GDW fietsendragers worden voorgemonteerd geleverd.

Fietsdrager van GDW model Y

Overtuigend door functionaliteit en een serie van uitgekiende details. GDW model Y fietsdragers. De GDW model Y is een fietsdrager speciaal ontwikkeld voor voertuigen met een grote achterklep. Geschikt tot 2 fietsen, e-bikes of speed-pedelecs. Passend op elk model trekhaak. Gemonteerd heeft de GDW model Y fietsdrager een ruime afstand tot de achterkant van de auto waardoor deze perfect toepasbaar is voor auto's met een grote achterklep.


Fietsdrager kopen die past in elke kofferruimte
De GDW fietsdrager is volledig opvouwbaar en kan door enkele eenvoudige handelingen compact in de kofferbak worden gelegd.

Diefstal beveiliging van uw fietsdrager
Met de GDW afsluitbare frameklemmen worden de fietsen snel en veilig voor transport gefixceerd. Bovendien beschermen deze uw fiets tegen diefstal.

Praktische oprijgoot
De optionele oprijgoot van de fietsdrager maakt het plaatsen van de e-bikes of speed-pedelecs praktisch en comfortabel.
Bestelnummer oprijgoot GDW model Y:
GDW RAMP Y

GDW model Y fietsdrager

Een stabiele fietsdrager, volledig functioneel instapmodel
Prijs: 435,00 euro (btw inbegrepen).

 • Fietsendrager geschikt voor maximaal 2 fietsen
 • Eenvoudige montage door "quicklock" systeem
 • Snelle en veilige fixering van de fietsen
 • Opvouwbaar
 • Handbediende kantelfunctie
 • Multifunctionele stekker: 7/13polig
 • Diefstalbeveiliging voor zowel fietsen als drager
 • Afstand tussen de fietsen: 230mm
 • Maximale wielbasis per fiets: 1350mm
 • Maximaal laadvermogen: 60kg*
 • Eigengewicht: 17kgORIS fietsendragers kopen

ORIS TRACC: Geschikt tot 3 fietsen!

De beste prijs/kwaliteit verhouding, gebruiksvriendelijk en veilig

De TRACC fietsendrager van ORIS is geschikt voor het op de trekhaak vervoeren van maximaal twee e-bikes of speed pedelecs. Door middel van de optionele uitbreiding is het tevens mogelijk om een derde fiets te vervoeren. De ORIS TRACC kan, zelfs bij een gemonteerde uitbreiding voor de derde fiets, compact worden gevouwen en met de meegeleverde opbergtas in de kofferbak, garage of kelder worden opgeborgen. De tas kan worden geplaatst en verwijderd terwijl de fietsendrager op de trekhaak bevestigd is.


ORIS TRACC fietsdrager

Een trekhaakdrager voor comfortabel en veilig vervoer van fietsen
Prijs: 450,00 euro (btw inbegrepen).

 • Geschikt voor de gepatenteerde adapteroplossing FIX4BIKE
 • Geschikt voor conventionele trekhaken
 • Geschikt voor E-Bikes en Speed Pedelecs


De fietsendragers zijn uiterst stabiel en de kwaliteit wordt gewaarborgd door hoogwaardige staalen aluminiumverbindingen van de dragende componenten. Zo kunnen e-bikes en speed pedelecs veilig worden vervoerd.

Het halogeenverlichtingssysteem is modern, duurzaam en geïntegreerd in een UV-warmte en koude bestendige kunststof behuizing. Met de, door middel van een voetpedaal bedienbare kantelfunctie, is toegang tot de kofferbak op elk moment mogelijk, zelfs als fietsen op de drager bevestigd zijn. De fietsen kunnen binnen enkele seconden op de fietsendrager worden gemonteerd met behulp van een quick-release systeem. Stabiele, afsluitbare framehouders bevestigen de fietsen stevig en beschermen ze bovendien tegen diefstal.

Voor het eenvoudig plaatsen van e-bikes of speed pedelecs is optioneel een oprijgoot beschikbaar. Daarnaast zijn er als accessoire extra lange straps voor fietsen met dikke frames beschikbaar.Een fietsdrager kopen?

Wil je ene fietsdrager kopen maar heb je nog geen trekhaak? Geen probleem! Autex is namelijk gespecialiseerd in het monteren van trekhaken en fietsdragers op wagens van diverse merken. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende offerte met onze uiterst scherpe prijzen te ontvangen.

 
waarom autex

Precies wat u zoekt

Spring gerust eens binnen in onze autogarage in Geel om persoonlijk kennis te maken of om een offerte voor uw auto onderhoud of herstelling.
Vraag een offerte