Door wie laat u uw trekhaak plaatsen?

Laat uw trekhaak plaatsen door een specialist ter zake zoals Autex

Bij Autex durven we ons zonder blozen dé trekhaak specialist van de Kempen noemen. We monteren immers al meer dan 30 jaar trekhaken op wagens van diverse merken en hebben daardoor een ongeëvenaarde schat aan expertise in huis. Wil u een trekhaak plaatsen, dan bent u bij Autex in Geel dus bij een uiterst ervaren en betrouwbare garagist aanbeland.

Nog meer redenen om voor Autex te kiezen

Voor we een trekhaak plaatsen, onderzoeken we eerst welke trekhaak het best geschikt is voor uw type wagen. Daarbij onderzoeken we onder meer welke trekhaak het minst zichtbaar geplaatst kan worden en/of het eenvoudigste te demonteren is. Voor deze kritische selectie maken we de nodige tijd vrij zodat u en wij zeker zijn van een doordachte productkeuze.

  • We plaatsen enkel gekeurde trekhaken van topfabrikanten GDW®, Westfalia®, Brink® en Bosal®. 
  • Voor de elektrische aansluitingen werken we uitsluitend met auto specifieke en originele kabelsets.
  • Een trekhaak plaatsen gaat bijzonder snel dankzij onze enorme en sterk gediversifieerde voorraad.
  • Bij de trekhaak montage maken we geen of slechts een minimum aan insnijdingen in de bumper.
  • Voor elk type wagen kunnen we een vaste trekhaak of een afneembaar model voorstellen.
  • Bij Autex mag u zich verwachten aan uiterst concurrentiële prijzen voor aankoop én montage.

Wil u een vaste of een afneembare trekhaak laten monteren?

Of u nu een vaste trekhaak of een afneembaar model verkiest, wij zorgen voor een deskundige plaatsing. We starten daarbij sowieso met een grondige denkoefening om maximaal gebruiksgemak te garanderen. Zo hebben we bijvoorbeeld vaste trekhaken die compatibel zijn met hightech parkeersystemen en de parkeersensoren niet storen. Ook de verticaal afneembare trekhaaksystemen, waarbij de stekkerdoos onzichtbaar achter de bumper geklapt kan worden, zijn echte aanraders.

Ook de prijs valt ongetwijfeld beter mee dan u had verwacht

Doordat we bijna dagelijks trekhaken monteren, kunnen we uiterst competitieve trekhaak prijzen aanbieden. Zowel de prijs voor de aankoop van de trekhaak als die van de trekhaak montage zullen u ongetwijfeld aangenaam verrassen.


Ps: Niet alleen een trekhaak, maar ook een fietsendrager nodig? Ook dan bent u bij garage Autex in Geel aan het juiste adres.